Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 120 g brown onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
-
500
g ripe tomato, cut into pieces
ou 500 g canned tomatoes - 15 g tomato paste
- 370 g mixed vegetables (e.g. carrots, leek, celery stalks), cut into slices (1 cm)
- 1 tbsp ground sweet paprika
- 1 tsp salt, plus extra for the squid
- 1 pinch freshly ground pepper, plus extra for the squid
-
350
g dried black-eyed beans, soaked for at least 4 hours (see Tips)
ou 350 g dried green lentils, rinsed and drained - 350 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
-
1000
g whole baby squid, cleaned, fresh or thawed
ou 1000 g raw squid rings, fresh or thawed - 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. 1/2 lemon) (optionnel)
- fresh coriander, cut into pieces (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1339 kJ / 320 kcal
- Protides
- 32 g
- Glucides
- 22 g
- Lipides
- 9 g
- Fibre
- 11.5 g
Recettes alternatives
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50 min
Prawn stir-fry
25min
Tofu stew
30min
Salt cod gratin
50 min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
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Artichoke and bean ragout
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Buckwheat and mushroom quiche
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Samke harra
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Spring frittata
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Cheese puffs with honeyed goat's cheese
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Goan fish and tamarind curry with coconut rice
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Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
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