Versions compatibles
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Marinated chicken
- 30 g honey
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp salt
- ½ - 1 tsp ground sweet paprika
- 1 garlic clove
- 1 lime, zest cut into pieces, no white pith (1 cm) and juice
- 4 skinless chicken supremes (approx. 800 g) (see Tips)
Mango chutney and steamed chicken supremes
- 10 - 15 g fresh coriander leaves or stalks or both
- 3 - 6 limes, zest cut into pieces, no white pith (1 cm) and juice
- 2 garlic cloves
- 100 g brown onions, cut into halves
- 75 g red capsicum, cut into pieces
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, deseeded if preferred
- 500 g ripe mango, flesh only, cut into small pieces (1-2 cm)
- 2 tsp salt
- 100 g sugar
- 250 g water
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1346 kJ / 321 kcal
- Protides
- 43 g
- Glucides
- 31 g
- Lipides
- 1 g
- Fibre
- 2.1 g
Recettes alternatives
Pork fillet with mustard
35min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4h
Pork meatballs with couscous
50min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Chicken and warm potato salad
55min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h