Chicken San Fernando

Chicken San Fernando

4.3 36 évaluations
Préparation 10min
Total 55min
6 portions

Ingrédients

  • dried chipotle chillies stalks removed
    2 - 3
  • boiling water for soaking
  • roasted unsalted peanuts
    150 g
  • cumin seeds
    1 tsp
  • red peppercorns plus extra for garnishing
    8
  • whole cloves
    2
  • tomatoes cut into halves (see Tips)
    400 g
  • brown onion (approx. 120 g), cut into halves
    1
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    30 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    3 tsp
  • skinless chicken thigh fillets cut into pieces (3-4 cm)
    1000 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 459.3 kcal / 1929.2 kJ
Protides 37 g
Lipides 7.2 g
Glucides 6.2 g
Fibre 4.4 g
Graisses saturées 7.2 g
Sodium 303 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...