Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- olive oil, for greasing
- 500 g pork fillet, cut into cubes (3 cm), slightly frozen
- ¼ tsp ground ginger
- ¼ tsp ground coriander
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp sesame oil
- 3 tbsp cornflour
- 4 tbsp soy sauce
- 1 egg yolk
- 1 brown onion, cut into pieces (4 cm)
- 1 green capsicum, deseeded and cut into pieces (4 cm)
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (4 cm)
- 2 carrots, cut into matchsticks
- 220 g canned bamboo shoots, drained (optionnel)
- 820 g canned pineapple pieces in natural juice, drained, juice reserved
- 2 tbsp white wine vinegar
- 50 g tomato passata (purée)
- 100 g sherry
- 40 g soft brown sugar
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1637 kJ / 390 kcal
- Protides
- 33 g
- Glucides
- 48 g
- Lipides
- 6 g
- Graisses saturées
- 1.7 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodium
- 1780.9 mg
Recettes alternatives
Meatballs with tomato sauce
40min
Classic meatloaf
1h 35min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Apricot chicken risotto
30min
Mexican cottage pie
1h 30min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Curried sausages and lentils
1h
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Chicken and cashews
55min
Pork with black bean sauce
30min
Chicken and almond stir-fry
30min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45min