![Seafood con arroz Seafood con arroz](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1B53006A-1005-4931-9E3B-5277475D5638/Derivates/6C2BE524-867C-4146-9A7D-8E54278C3214.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 250 g chorizo, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 120 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ tsp saffron threads
- 1 tbsp tomato paste
- 700 g water
- 200 g liquid fish stock (see Tips)
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g Arborio rice
- 200 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (2-3 cm)
- 300 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 2 tsp olive oil
- 250 g peeled raw prawns, deveined
- 200 g frozen peas
- 60 g lemon juice
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2229.7 kJ / 530.9 kcal
- Protides
- 40.5 g
- Glucides
- 46.7 g
- Lipides
- 18.7 g
- Graisses saturées
- 6.1 g
- Fibre
- 5.6 g
- Sodium
- 1297.3 mg
Recettes alternatives
Prawn and saffron risotto
30min
Curry lamb soup (TM5)
5h 10min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5h 15min
Sardines with tomato couscous
55min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Lamb and barley soup
50min
Crab linguine
30min
Sicilian prawn salad
40min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Bolognaise sauce for two
20min