
Appareils et accessoires
Gruyère salmon patties with salad
Préparation 20min
Total 1h 20min
4 portions
Ingrédients
Gruyère salmon patties
-
wholemeal bread torn into pieces (approx. 2 slices)80 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
floury potatoes peeled and cut into cubes (1 cm)350 g
-
water50 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
spring onions/shallots cut into pieces4
-
fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (3 cm)3
-
Gruyère cheese cut into 8 pieces40 g
-
olive oil spray
Salad
-
mixed baby salad leaves120 g
-
cherry tomatoes cut into halves100 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil1 tbsp
-
balsamic vinegar2 tsp
-
lemon cut into wedges, to serve (optional)1
Infos nut. par 1 portion
Calories
398 kcal /
1671.5 kJ
Protides
11.3 g
Lipides
29.1 g
Glucides
20.4 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
11.2 g
Sodium
738.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Quick and easy meals: Salmon
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande