Penne with mussels
TM5 TM6

Penne with mussels

4.3 (4 évaluations )

Ingrédients

  • 4 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
    ou 4 - 5 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 250 g water, plus extra as needed
  • 1000 g fresh mussels, shells scrubbed and debearded
  • 30 g eschalots, cut into halves
  • 3 garlic cloves
  • 1 fresh red chilli, small, deseeded if preferred (optionnel)
    ou ½ tsp dried chilli flakes (optionnel)
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 50 g dry white wine (optionnel)
  • 120 g cherry tomatoes, cut into halves
  • 40 - 50 g tomato paste
  • 1 pinch salt
  • 350 g penne pasta or similar short dried pasta

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2011 kJ / 480 kcal
Protides
17 g
Glucides
65 g
Lipides
15 g
Fibre
5.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives