
Appareils et accessoires
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
Préparation 20min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
pouring (whipping) cream50 g
-
Greek-style natural yoghurt80 g
-
cream cheese60 g
-
honey1 tbsp
-
vanilla bean split into halves lengthways, seeds scraped½
-
shelled unsalted pistachio nuts (see Tip)30 g
-
pitted Medjool dates4
-
navel oranges cut into segments4
-
fresh mint leaves only, cut into pieces1 sprig
-
ground cinnamon (optional)½ tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
332 kcal /
1394.5 kJ
Protides
6.2 g
Lipides
15.7 g
Glucides
39.7 g
Fibre
6.6 g
Graisses saturées
7.9 g
Sodium
63.7 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Eat Well
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande