Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Walnut pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 50 g shelled walnuts
- 30 g fresh flat-leaf parsley leaves
- 100 g olive oil
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Slow cooked beans
- 20 g olive oil
- 3 garlic cloves, cut into halves
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 120 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 60 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 200 g dried navy beans (dried weight), soaked overnight, then drained (see Tips)
- 200 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g tomato passata
- 2 tsp dried oregano
- crusty bread, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3294.3 kJ / 784.4 kcal
- Protides
- 25.7 g
- Glucides
- 59.4 g
- Lipides
- 442.4 g
- Graisses saturées
- 8.2 g
- Fibre
- 19.1 g
- Sodium
- 1915 mg
Recettes alternatives
Traditional hommus
25h 5min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Family beans
25min
Summer dahl
35min
Falafel with beetroot hommus
20min