Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Vegetables
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces
- 150 g sweet potato, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 20 g olive oil
- 1 zucchini, cut into pieces (approx. 3 cm)
- ½ red capsicum, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 6 sprigs mixed fresh herbs of choice, leaves only
- 100 g puy lentils, cooked (see Tips)
- 40 g fresh baby spinach leaves
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pumpkin and tomato sauce
- 200 g pumpkin, peeled and diced (approx. 1 cm)
- 1 tomato, large and ripe, cut into quarters
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
Polenta
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta
- 50 g extra virgin olive oil
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1591.7 kJ / 380.4 kcal
- Protides
- 9 g
- Glucides
- 54.2 g
- Lipides
- 15.2 g
- Graisses saturées
- 2.4 g
- Fibre
- 7.6 g
- Sodium
- 64.4 mg
Recettes alternatives
Pulse and pumpkin curry
30min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1h
Green goddess pizza
1h 30min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Vegan 'pulled pork'
20 min
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24h 40min
Gwinganna biryani (TM6)
25h 20 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min