Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
TM5 TM6

Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce

3.7 (10 évaluations )

Ingrédients

Puddings

  • 230 g strong brewed coffee
  • 185 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 300 g caster sugar
  • 150 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
  • 75 g rum
  • 75 g eggs (approx. 1.5 medium eggs), whisked
  • 185 g plain flour, plus extra for flouring
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 1 pinch fine sea salt

Chocolate Caramel Sauce

  • 470 g whipping cream
  • 1 ¼ Tbsp liquid glucose
  • 150 g milk chocolate, small pieces or callets
  • 240 g granulated sugar
  • 75 g unsalted butter, cold, diced
  • ice cream, for serving (optionnel)

Infos nut.
par 1 portions
Calories
4437 kJ / 1064 kcal
Protides
7.6 g
Glucides
105 g
Lipides
66 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives