![Creamy mushroom and chicken zoodles Creamy mushroom and chicken zoodles](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F05B7BF1-7B07-492B-8FEC-F6A226FDE4DB/Derivates/4E9547FA-6ED1-4F39-AE63-1D73E6394C7E.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g dried shiitake mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- boiling water, for soaking
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 leek, white part only, cut into pieces (3 cm) (approx. 150 g)
- 125 g raw cashews
- 200 g white wine
- 200 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g chicken tenderloins
- 1 tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 tbsp olive oil
- ½ brown onion (approx. 100 g), cut into quarters
- 5 garlic cloves
- 2 pieces lemon zest (1 x 4 cm), no white pith
- 1 tbsp fresh lemon thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 200 g fresh portobello mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 100 g fresh button mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 1 - 2 zucchinis, cut into noodles using a spiralizer (approx. 10-15 cm long)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1328.3 kJ / 316.3 kcal
- Protides
- 23 g
- Glucides
- 8.6 g
- Lipides
- 15.3 g
- Graisses saturées
- 2.7 g
- Fibre
- 5.1 g
- Sodium
- 578.4 mg
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