Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 300 g carrots, cut into pieces
- 400 g water
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 300 g potatoes, cut into pieces (1-1.5cm)
- 300 g fresh green beans, cut into pieces (2-3 cm)
- 150 g frozen green peas
- 350 g skinless chicken breast fillets, cut into pieces (1-1.5 cm)
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g iceberg lettuce, leaves separated
- 150 g pouring (whipping) cream
- ¼ tsp ground pepper, plus extra to taste
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. 1 lemon)
- 10 - 15 g fresh mixed herbs (e.g. chives, parsley, dill)
- 100 g fresh bean sprouts (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 801 kJ / 192 kcal
- Protides
- 15 g
- Glucides
- 15 g
- Lipides
- 7 g
- Fibre
- 4.1 g
Recettes alternatives
Pasta with tuna
30min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
Penne and vegetables
35min
Rice salad
1h
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1h 5min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Beef "Burgundy"
40min
Chicken and warm potato salad
55min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1h 10min
One pot pasta with chorizo
35min
Chicken and almond stir-fry
30min