Fennel, asparagus and camembert salad

Fennel, asparagus and camembert salad

4.0 3 évaluations
Préparation 15min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

Dressing
  • Dijon mustard
    20 g
  • lemon juice
    30 g
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
Fennel and asparagus salad
  • Camembert cheese (whole)
    250 g
  • fresh thyme leaves only
    1 sprig
  • asparagus trimmed and cut into pieces (3 cm)
    2 bunches
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • water
    500 g
  • fennel bulbs cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing
    2
  • rocket
    60 g
  • pitted black olives
    16
  • roasted pine nuts
    2 tbsp
  • micro herbs (optional)

Infos nut. par 1 portion

Calories 437.5 kcal / 1838.3 kJ
Protides 17.5 g
Lipides 36.9 g
Glucides 6.3 g
Fibre 5.5 g
Graisses saturées 12.4 g
Sodium 890.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...