Versions compatibles
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g fresh silverbeet (approx. 1 bunch), stalks removed, leaves cut into strips (2-3 cm)
- 200 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (1-2 mm)
- 4 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tsp sumac
- 2 star anise
- 1 tbsp soy sauce
- 2 tbsp avocado oil
- 500 g water
- 250 g vine-ripened cherry tomatoes
- 1 tbsp pumpkin seeds, to serve (optional)
- 1 tbsp sunflower seeds, to serve (optional)
- 4 eggs, fried, to serve
- ground black pepper, to season
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 980 kJ / 233.3 kcal
- Protides
- 10.4 g
- Glucides
- 5.1 g
- Lipides
- 18.5 g
- Graisses saturées
- 4.1 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodium
- 575.8 mg
Recettes alternatives
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Tuscan bean soup
30min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Broccoli soup with sage oil
30min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Pea and lettuce soup with scallops
45min