Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
TM6 TM5

Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'

4.4 (70 évaluations )

Ingrédients

Vegan 'Parmesan'

  • 100 g blanched almonds
  • 100 g cashew nuts
  • 1 Tbsp savoury yeast flakes (vegetarian)
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 tsp garlic powder

Spaghetti

  • 1200 g water
  • 1 tsp fine sea salt
  • 350 g dried wholewheat spaghetti
  • 20 g fresh basil
  • 2 garlic cloves
  • 320 g ripe avocados, cut in pieces
  • 2 limes, juice only (30 g)
  • 30 g olive oil
  • 150 g yellow cherry tomatoes, quartered
  • 100 g tinned sweetcorn, drained

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2184 kJ / 522 kcal
Protides
16 g
Glucides
71 g
Lipides
18 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives