Versions compatibles
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chocolate Mousse
- 240 g tinned chickpeas, aquafaba only (approx. 140 g from 1 x 400 g tin) (reserve chickpeas)
- 120 g dark chocolate (70% cocoa solids), vegan, in pieces
- 80 g medjool dates, halved, pitted
- 50 g coconut oil
Lentil Stew
- 200 g onions, quartered
- 50 g medjool dates, halved, pitted
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded, roughly chopped
- 3 garlic cloves
- 1 Tbsp garam masala
- 40 g olive oil
- 100 - 120 g tomatoes, cut in pieces
- 120 g red lentils, rinsed
-
60
g kale, thick stems removed, cut in pieces (2-3 cm)
ou 50 g fresh spinach leaves - 700 g water
- ½ tsp ground turmeric
- 450 g tinned coconut milk
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, or to taste
ou 2 tsp vegetable stock paste, or to taste - 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces
- 150 g celeriac, peeled, cut in pieces
- 100 g potato, peeled, cut in pieces
Vegetable Salad
-
60
g red onion, quartered
ou 60 g onion, quartered -
150
g fresh green peas
ou frozen green peas, defrosted - 25 g pickled capers, drained
- 60 - 80 g vegan mayonnaise
- 1 - 2 tsp Dijon mustard
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- fresh coriander, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4086.7 kJ / 976.8 kcal
- Protides
- 27.8 g
- Glucides
- 108.5 g
- Lipides
- 60.5 g
- Graisses saturées
- 37 g
- Fibre
- 28.5 g
- Sodium
- 1103.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Vegan Bean Burgers
1h 20 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Seitan Chilli
25min
Mushroom Stroganoff
30 min
Chickpea Pancakes
20min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min