
Versions compatibles
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chocolate Mousse
- 240 g tinned chickpeas aquafaba only (approx. 140 g from 1 x 400 g tin) (reserve chickpeas)
- 120 g dark chocolate (70% cocoa solids) vegan, in pieces
- 80 g medjool dates halved, pitted
- 50 g coconut oil
Lentil Stew
- 200 g onions quartered
- 50 g medjool dates halved, pitted
- 1 fresh red chilli halved, deseeded, roughly chopped
- 3 garlic cloves
- 1 Tbsp garam masala
- 40 g olive oil
- 100 - 120 g tomatoes cut in pieces
- 120 g red lentils rinsed
-
60
g kale thick stems removed, cut in pieces (2-3 cm)
ou 50 g fresh spinach leaves - 700 g water
- ½ tsp ground turmeric
- 450 g tinned coconut milk
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled, or to taste
ou 2 tsp vegetable stock paste or to taste - 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g carrots peeled, cut in pieces
- 150 g celeriac peeled, cut in pieces
- 100 g potato peeled, cut in pieces
Vegetable Salad
-
60
g red onion quartered
ou 60 g onion quartered -
150
g fresh green peas
ou frozen green peas defrosted - 25 g pickled capers drained
- 60 - 80 g vegan mayonnaise
- 1 - 2 tsp Dijon mustard
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- fresh coriander for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 976.8 kcal / 4086.7 kJ
- Protides
- 27.8 g
- Lipides
- 60.5 g
- Glucides
- 108.5 g
- Fibre
- 28.5 g
- Graisses saturées
- 37 g
- Sodium
- 1103.8 mg