
Appareils et accessoires
Mint and peanut chutney
Préparation 10min
Total 35min
1 Total recipe
Ingrédients
-
peanut oil plus extra for storing30 g
-
garlic cloves2
-
black mustard seeds1 tsp
-
tamarind paste (see Tips)70 g
-
water200 g
-
fresh mint leaves only10 sprigs
-
unsalted peanuts140 g
-
fresh coconut flesh (see Tips)60 g
-
fresh tomatoes60 g
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
sea salt½ tsp
-
brown onion cut into halves½
Infos nut. par 1 Total recipe
Calories
1603 kcal /
6735 kJ
Protides
44.97 g
Lipides
142.34 g
Glucides
38.7 g
Fibre
31.11 g
Graisses saturées
39 g
Sodium
1165.6 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Flavours of India
98 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande