Appareils et accessoires
Dave Barbaro's spiced pork sausages
Préparation 30min
Total 40min
20 pieces
Ingrédients
-
sea salt30 g
-
paprika10 g
-
dried chilli flakes10 g
-
red wine80 g
-
fennel seeds½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen1750 g
-
pork fat (see Tips)300 g
-
sausage casings (see Tips)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
646 mg
Protides
16.6 g
Calories
1288.9 kJ /
308.1 kcal
Lipides
25.8 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
8.8 g
Glucides
0.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Homemade sausages
7 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Brown Sugar Syrup
20min
Chilli crunch (TM6)
30min
Gyro Spice Blend
5min
Jeera rice (Cumin rice)
20min
Arabian spice mix
5min
Peri peri spice mix
5min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Honey, soy and mustard marinade
5min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Cha gio (spring rolls)
55min
Teriyaki sauce
25min