Versions compatibles
Melon salad with herb and garlic bread
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Melon salad
- 1 continental cucumber, peeled, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- salt, for sprinkling and seasoning
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 4 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 30 g sherry vinegar
- 20 g lemon juice
- 1 tsp honey
- 80 g grapeseed oil
- 2 tomatoes (ripe, but firm), peeled, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- 1 melon (approx. 2000 g), flesh only, cut into cubes (2 cm - see Tips)
Herb and garlic bread
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 100 g salted butter, softened
- 1 baguette (approx. 40 cm in length)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1683.7 kJ / 400.9 kcal
- Protides
- 7.8 g
- Glucides
- 41.5 g
- Lipides
- 21.8 g
- Graisses saturées
- 8 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 995.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Citrus seafood salad
1h
Spicy Margarita Fizz
10min
Mediterranean pasta salad
50min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Strawberry milkshake
5min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min
Classic beef burgers
1h
Poached eggs with hollandaise
40 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6h 40min
Mac & cheese cups
1h 15min
Quinoa crumbed fish with slaw
2h