
Appareils et accessoires
Italian sausages
Préparation 30min
Total 40min
10 portions
Ingrédients
-
sea salt to taste20 - 25 g
-
mixed spice1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
ground coriander⅛ tsp
-
dried chilli flakes to taste3 - 6 tsp
-
white wine100 g
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen2000 g
-
garlic cloves2
-
sausage casings (see Tips)
Infos nut. par 1 portion
Calories
484.5 kcal /
2027.2 kJ
Protides
34.6 g
Lipides
36.2 g
Glucides
1.1 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
12.5 g
Sodium
1003.1 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Homemade sausages
7 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande