
Appareils et accessoires
Chicken in yoghurt
Préparation 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
coconut oil20 g
-
fresh curry leaves10
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves2
-
fresh coriander leaves, stalks and roots (approx. 10 g), cut into thirds (see Tips)½ bunch
-
chicken thigh fillets cut into cubes (2-3 cm)1000 g
-
ginger paste (see Tips)20 g
-
garlic paste (see Tips)10 g
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
garam masala (see Tips)20 g
-
ground turmeric½ tsp
-
salt1 tsp
-
tomato paste60 g
-
Greek-style natural yoghurt350 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
574.8 kcal /
2414 kJ
Protides
51.7 g
Lipides
33.3 g
Glucides
16.2 g
Fibre
5.8 g
Graisses saturées
9.9 g
Sodium
932.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Flavours of India
98 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande