Versions compatibles
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Almond Crusted Salmon
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 150 g each)
ou frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 150 g each) - 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g olive oil, plus extra for greasing
- 20 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt
- 20 g blanched almonds
- 50 g bread, cut in pieces
- 5 g fresh parsley, cut in pieces, plus extra chopped for garnishing
Asparagus Tagliatelle
- 1200 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g fresh tagliatelle (see tip)
- 250 g green asparagus, cut in pieces (2 cm)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ lemon, finely grated zest and juice
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2647 kJ / 633 kcal
- Protides
- 40 g
- Glucides
- 36 g
- Lipides
- 36 g
- Fibre
- 3.6 g
Recettes alternatives
Prawn Saganaki
35min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min