![Pork tenderloin with mustard sauce Pork tenderloin with mustard sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CD16B090-E2B5-4436-9FBE-7C314D828CE6/Derivates/9D708687-B43D-4A75-82A0-A145C4D49190.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 180 g spring onions, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 10 g cornflour (starch)
- 50 g white wine
-
100
g liquid beef stock
ou 100 g water plus 1/4 tsp meat stock paste - 1 tbsp wholegrain mustard
- 700 - 800 g pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)
- 2 pinches fine salt, to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1133 kJ / 271 kcal
- Protides
- 26.9 g
- Glucides
- 3.4 g
- Lipides
- 16.65 g
- Fibre
- 0.65 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken with almonds and raisins
30min
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1h 50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Veal involtini
35min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Turkey Lasagna Rolls with Pumpkin Sauce
1h 45min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min