Appareils et accessoires
Seafood panzanella
Préparation 20min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil60 g
-
white wine vinegar30 g
-
salt2 pinches
-
water400 g
-
mussels scrubbed and debearded1000 g
-
ciabatta bread cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices (approx. 5 mm)5
-
fresh basil leaves only, torn into pieces1 sprig
-
cherry tomatoes cut into halves200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
770.4 mg
Protides
26.5 g
Calories
1947.3 kJ /
463.5 kcal
Lipides
26.4 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
5.8 g
Glucides
29.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
500 calorie meals
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Mussels in coconut milk
25min
Protein shake
5min
Crème brûlée
7h
Yoghurt dressing
10min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Berry and red wine trifle
4h 50min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27h 35min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15min