Versions compatibles
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chilli jam
- 400 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 3 tsp dried chilli flakes
- 200 g white sugar
- 100 g apple cider vinegar
- 80 g water
Avocado cream
- 1 avocado, flesh only
- 50 g sour cream
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Sweetcorn fritters
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 10 sprigs fresh chives
- 70 g chickpea (besan) flour
- 30 g gluten free cornflour
- 2 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp paprika
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 2 eggs, separated
- 120 g water
- 400 g canned corn kernels, drained (approx. 250 g after draining)
- 200 g feta cheese, cut into pieces (approx. 5 mm)
- olive oil, for frying
- watercress, leaves only, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3322.7 kJ / 791.1 kcal
- Protides
- 19.4 g
- Glucides
- 78.6 g
- Lipides
- 42.8 g
- Graisses saturées
- 15 g
- Fibre
- 12.4 g
- Sodium
- 1199.2 mg
Recettes alternatives
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1h
Salted caramel slice
2h 30min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Coleslaw
10min
Vegetarian sausage rolls
40min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Pear and peach crumble
50min
Quick beetroot relish
40min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Sticky date pudding
1h 30min