
Appareils et accessoires
Quick beetroot relish
Préparation 10min
Total 40min
16 portions
Ingrédients
-
red onion (approx. 150 g), cut into thin slices1
-
olive oil20 g
-
dark brown sugar20 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
raw beetroots peeled and cut into quarters (see Tips)300 g
-
green apple peeled cored and cut into quarters (see Tips)1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
currants20 g
-
apple cider vinegar (see Tips)40 g
-
ground allspice½ tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
36.1 kcal /
151.5 kJ
Protides
0.6 g
Lipides
1.3 g
Glucides
5 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
0.2 g
Sodium
46.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Meals in a Flash
91 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande