Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
TM6 TM5

Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes

4.2 (6 évaluations )

Ingrédients

  • ½ oz fresh parsley, leaves only, cleaned and dried (approx. 25 sprigs)
  • 21 oz water
  • 2 tsp salt, divided, plus extra to boil pasta
  • 3 fresh baby artichokes, cut into quarters, outer spikes removed
  • 24 oz small littleneck clams (soaked in 21 oz water with 1 tsp salt for 20-30 minutes)
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 10 ½ oz fresh mushrooms, sliced
  • 10 ½ - 16 oz spaghetti

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1506 kJ / 360 kcal
Protides
14 g
Glucides
61 g
Lipides
6 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives