Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 750 g pumpkin, peeled and cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 1 ½ tsp sea salt
- 1000 - 1400 g water, to cover (not higher than the 2L maximum fill level)
- 60 g tahini (see Tips)
- 1 ½ tsp ground cumin
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra leaves to garnish
- 20 - 30 g freshly squeezed lemon juice, to taste
- 20 g extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to fry and extra to drizzle
- 4 garlic cloves, 2 cloves thinly sliced
- 100 g pancetta, diced
- 400 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- ground black pepper, to season
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1222.7 kJ / 292.2 kcal
- Protides
- 9.8 g
- Glucides
- 25.1 g
- Lipides
- 18.4 g
- Graisses saturées
- 4.1 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 608.5 mg
Recettes alternatives
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
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Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
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Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 30min
Curried pickled fish
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Minted pesto with pea smash and poached eggs
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Quick herb paste
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Sichuan zucchini and eggplant
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Cheesy polenta with vegetable ragù
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Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
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Pumpkin and ginger soup
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