
Appareils et accessoires
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
Préparation 20min
Total 45min
8 portions
Ingrédients
-
buckwheat groats60 g
-
water600 g
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches to season½ tsp
-
garlic clove1
-
bacon cut into pieces (2 cm)250 g
-
olive oil1 tbsp
-
white wine vinegar80 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
Brussels sprouts trimmed and outer leaves removed500 g
-
pine nuts1 tbsp
-
Parmesan cheese shaved25 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
152 kcal /
638.3 kJ
Protides
11.4 g
Lipides
6.6 g
Glucides
9.6 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
1.7 g
Sodium
849.3 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Focus on Buckwheat
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande