
Appareils et accessoires
Sweet Potato and Zucchini Frittata
Préparation 20min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
fresh parsley leaves only (approx. 25 stems)½ oz
-
red onions quartered (approx. ½ med. onion)3 ½ oz
-
olive oil divided2 tbsp
-
sweet potatoes cut into 1 in. pieces (approx. 1 sm. potato)7 oz
-
zucchini cut into 1 in. pieces (approx. 1 zucchini)3 ½ oz
-
red bell peppers cut into 1 in. pieces (approx. 1 med. pepper)3 ½ oz
-
large eggs6
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried chili flakes (optionnel)¼ tsp
-
buffalo mozzarella cut into rounds (¼ in.)8 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
441.9 kcal /
1848.7 kJ
Protides
27.2 g
Lipides
29.3 g
Glucides
16.8 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
11.6 g
Sodium
824.5 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Midweek Meals
11 Recettes
États-Unis
États-Unis