Pumpkin Curry
TM5 TM6

Pumpkin Curry

4.2 (47 évaluations )

Ingrédients

  • 1 tbsp ground coriander
  • 2 tsp cumin seeds
  • ½ tsp cardamom seeds
  • 1 tsp dried ground turmeric
  • 1 pinch ground cloves
  • 2 in. fresh ginger, peeled, in pieces
  • 4 garlic cloves, peeled
  • 3 dried red chilies
  • 2 dried bay leaves
  • 1 cinnamon stick (2 in.)
  • 15 curry leaves (optionnel)
  • 2 oz coconut oil
  • 12 oz yellow onions, thinly sliced
  • 8 oz vegetable stock
  • 4 oz coconut milk
  • 1 tsp salt
  • 30 oz small sugar pumpkin, peeled and cubed (1 in.)
    ou 30 oz butternut squash, cubed (1 in.)
  • 6 oz raw cashews, unsalted
  • steamed rice, to serve
  • dried cranberries, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1481 kJ / 354 kcal
Protides
8 g
Glucides
27 g
Lipides
27 g
Fibre
6 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives