Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 d'échalotes
- 400 g d'eau
- 320 g de pommes de terre, détaillées en dés
- 5 feuilles de basilic frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 350 g de dos de cabillaud, sans arête
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tomates à farcir, type cœur-de-bœuf
- 40 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 514 kJ / 122 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Cake au crabe
55 min
Tarte fine aux sardines
45 min
Cabillaud au beurre d'agrume
55 min
Aumônières de petits légumes
40min
Gratin de courgettes aux crevettes
55 min
Moussaka
2h 30min
Moussaka
1h 45min
Miniquiches au poisson
2h 10min
Courgettes à la farce marine
1h 15 min
Feuilleté au crabe
1h 20min
Gratin de poisson
45 min
Gratin de merlu aux courgettes
45 min