
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Vinaigrette au xérès caramélisé
- 250 g de cassonade
- 100 g vinaigre de xérès
- 100 g xérès sec
- 2 pincées de sel selon le goût
- 1 pincée de poivre noir moulu selon le goût
- 60 g d'huile d'olive vierge extra
- 1000 g d'eau
- 50 g de vinaigre blanc
Salade de fraises
- 50 g d'amandes amères fumées (voir Conseils)
- 200 g de feta coupée en morceaux
- 60 g de bébés épinards frais
- 250 g de fraises coupée en deux
- 90 g jambon de Parme coupée en morceaux (3 cm - voir Conseils)
- 2 brin basilic, frais feuilles seulement
- 2 pincée de poivre noir moulu pour l'assaisonnement
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 690.6 kcal / 2889.5 kJ
- Protein
- 17.1 g
- Fat
- 34.6 g
- Carbohydrates
- 74.1 g
- Fibre
- 3 g
- Saturated Fat
- 10.9 g
- Sodium
- 1250.5 mg