Lotte crémeuse au safran
TM6 TM5

Lotte crémeuse au safran

4.4 (10 ratings)

Ingredients

La veille ou minimum 3 heures avant

  • 1 pistil de safran
  • 200 g de crème épaisse, 5-15% m.g.

Le jour même

  • 400 g d'eau
  • 400 g de poireaux, coupés en tronçons (2 cm)
  • 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu

Nutrition
per 1 portion
Calories
996 kJ / 237.5 kcal
Protein
30.3 g
Carbohydrates
5.3 g
Fat
8.8 g
Saturated Fat
5.5 g
Fibre
3 g
Sodium
421 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes