Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de pâte feuilletée maison
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 45 g d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 1 gousse d'ail
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 8 filets de rouget, avec la peau
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1229.1 kJ / 295.9 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Carbohydrates
- 11.4 g
- Fat
- 22.5 g
- Saturated Fat
- 1.9 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 455.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Soupe de moules au curry
45 min
Tartare de champignons
35min
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1h 30min
Daube d'agneau aux artichauts
1h
Gelée d'ananas aux agrumes et crème aux baies roses
No ratings
Tarte asperge, amande et comté par Eric Guérin
1h
Oignons farcis au chèvre et aux herbes
1h 30min
Pressé de raie
14h
Ragoût de langouste
1h 35min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1h 15min
Salade de raie
1h 45min
Thon encebollado
1h 15min