Saint-pierre en double cuisson, mousseline de panais et beurre d'agrumes

Saint-pierre en double cuisson, mousseline de panais et beurre d'agrumes

3.5 12 ratings
Prep. 15 min
Total 1 h
2 portions

Ingredients

  • d'échalotes
    50
  • de beurre coupé en morceaux
    100 g
  • de jus de citron
    20 g
  • d'eau
    200 g
  • de jus d'orange
    800 g
  • de panais coupés en morceaux
    400 g
  • de saint-pierre détaillé en 4 aiguillettes (2 filets)
    300 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    110 g
  • de lait
    70 g
  • de sel
    4 pincées
  • de noix de muscade en poudre
    3 pincées

Nutrition per 1 portion

Calories 1165 kcal / 4851 kJ
Protein 31 g
Fat 80 g
Carbohydrates 74 g
Fibre 8.5 g
Saturated Fat 44.5 g
Sodium 1803.5 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...