
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'oignon coupé en quatre
- 60 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour le plat
- 350 g de pommes de terre coupées en tranches (5-7 mm)
- 1 pincée de sel et 1 c. à café
- 1 pincée de poivre moulu
- 20 g d'eau
- 500 g de morue dessalée coupée en morceaux (3 cm)
- 2 c. à soupe de chapelure
- 1 gousse d'ail
- 380 g de tomates concassées en conserve
- 50 g d'olives dénoyautées et un peu pour la garniture
- ½ c. à café d'origan déshydraté et un peu pour la garniture
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 650 kcal / 2719.6 kJ
- Protein
- 83.5 g
- Fat
- 19.5 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fibre
- 5.5 g
- Saturated Fat
- 3.3 g
- Sodium
- 8958.3 mg