Petits flans aux asperges
TM6 TM5

Petits flans aux asperges

4.8 (6 ratings)

Ingredients

  • 100 g de parmesan, en morceaux
  • 1000 g d'eau
  • 450 g d'asperges vertes, épluchées, en tronçons (3-4 cm)
  • 15 g de beurre
  • 1 bouquet de basilic, équeuté
  • 3 oeufs
  • 100 g de crème, à fouetter, 30-40% M.G.
  • ½ c. à café de sel, selon vos goûts
  • 4 pincées de poivre moulu, selon vos goûts

Nutrition
per 1 portion
Calories
1247.2 kJ / 300.2 kcal
Protein
17.8 g
Carbohydrates
5.2 g
Fat
23.2 g
Fibre
2.2 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes