Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre froid, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel et 3 pincées
- 50 g d'eau
- 200 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux
- 50 g de gras de porc ou d'agneau
- 40 g de sucre roux
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de cannelle en poudre
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 1 œuf battu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2304.8 kJ / 553.5 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 38.3 g
- Fat
- 35.5 g
- Saturated Fat
- 18.3 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 812 mg
In Collections
Alternative recipes
Travers de porc sauce barbecue
4h 25min
Moules farcies au beurre d'ail
35 min
L'histoire Vorwerk
No ratings
Granité noix de coco, ananas et rhum
5min
Bombes mojito
4h 10 min
Champignons fermentés
6h 30min
Acras de morue
24h
La fougasse d'Aigues-Mortes
45 min
Tartetelette fine au caviar d'aubergine et camembert
1h 45 min
Tielle sétoise
3h 30 min
Oreillettes
3h 40 min
Meringues aux amandes
2h 50 min