Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 500 g de gros sel
- 15 g de sucre en poudre
- 1 filet mignon de porc (500-600 g env)
Le jour même
- 1 c. à soupe de graines de coriandre
- ½ c. à café de poivre blanc en grains
- 1 c. à café de baies roses
- 4 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 394.5 kJ / 93.8 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Carbohydrates
- 2.3 g
- Fat
- 3.6 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Magret de canard séché aux épices
360h
Rillettes de porc tradition
12h
Nougat de Montélimar
3h 30min
Punch de Noël
2h 15 min
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30min
Foie gras de canard
72h
Liqueur de whisky
2h
Préfou au beurre aillé
3h
Minicannelés au chorizo
12h
Cookies jambon, parmesan et origan
45min
Cannelés au jambon
13h
Tartinade de chorizo
5min