
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La garniture
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 20 g d'huile de colza
- 320 - 350 g de viande de bœuf cuite et coupée en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 40 - 50 g de carotte cuite et coupée en morceaux (voir "Conseil(s)")
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- ¼ - ½ c. à café de marjolaine déshydratée
Les pierogi
- 250 g d'eau et un peu pour la cuisson des pierogi
- 1 œuf
- 20 g d'huile de colza
- 560 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel et un peu pour la cuisson des pierogi
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 479 kcal / 2006 kJ
- Protein
- 20.3 g
- Fat
- 12.1 g
- Carbohydrates
- 74.3 g
- Fibre
- 3.1 g