
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g de parmesan
- 20 g de graines de moutarde
- 800 g de pavés de cabillaud, sans peau (4 pavés)
- 50 g d'huile d'olive
- 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de pommes granny-smith détaillées en dés
- 200 g de fenouil taillé en fines lanières
- 1 citron vert non traité zeste et jus
- 30 g d'échalotes
- 250 g d'orge perlé rincé et égoutté
- 100 g de vin blanc sec
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon
- 150 g de carottes détaillées en dés
- 80 g de crème d'amande
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 760.9 kcal / 3183.5 kJ
- Protein
- 54 g
- Fat
- 31 g
- Carbohydrates
- 66 g
- Fibre
- 17.6 g
- Saturated Fat
- 4.9 g
- Sodium
- 540.6 mg