Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de vin rouge (beaujolais par ex.)
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de miel
- 2 bâtons de cannelle (approx. 5 g)
- 3 clous de girofle
- 800 g de poires bien mûres, épluchées, coupées en quartiers et épépinées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 3.7 g
Alternative recipes
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1h 15 min
Sauce gribiche
15min
Soupe de griottes
25 min
Gratin de figues
25 min
Chutney d'abricots
4h
Soupe de poire au vin rouge
20min
Poires au vin rouge
5h
Pêche pochée au thym
3h 20min
Glace à l'oseille
3h 20min
Chutney de poires
55 min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35 min
Pâté de lapin
2h 35 min