Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de vin rouge (cépage merlot par exemple)
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 clou de girofle
- 1 pincée de gingembre en poudre
- 1 étoile de badiane
- 100 g de sucre en poudre
- 700 - 800 g de poires, coupées en quatre
- 40 g de jus de citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1290 kJ / 307 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Pâté de campagne
48h
Terrine de canard
24h
Cake aux fruits confits
4h
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Poires au vin rouge
5h
Pêche pochée au thym
3h 20min
Terrine de campagne
4h 30min
Chutney de figues
4h
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min
Poires au vin rouge
3h 20min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min
Délice de foies au riesling
2h 50min