Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de vin rouge (cépage merlot par exemple)
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 clou de girofle
- 1 pincée de gingembre en poudre
- 1 étoile de badiane
- 100 g de sucre en poudre
- 700 - 800 g de poires, coupées en quatre
- 40 g de jus de citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1290 kJ / 307 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Terrine de lapin aux herbes
24h
Clafoutis aux cerises
50 min
Poires au vin rouge
5h
Pêche pochée au thym
3h 20min
Poires au vin rouge
3h 20min
Velouté d'épluchures d'asperges
45min
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Céleri rémoulade
10 min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min
Clafoutis aux abricots
55min
Sauce gribiche
15 min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min