Sauce aux câpres
TM6 TM5 TM31

Sauce aux câpres

4.1 (29 ratings)

Ingredients

  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de bœuf
  • 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 50 g de farine de blé
  • 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 60 g de câpres en saumure, égouttées

Nutrition
per 100 g
Calories
406.8 kJ / 97.7 kcal
Protein
1.6 g
Carbohydrates
5 g
Fat
7.8 g
Fibre
0.5 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes