Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 650 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 180 g de lait
- 1 c. à café bombée de sel
- 45 g de sucre en poudre blond
- 3 œufs
- 180 g de beurre doux (90 g de beurre froid, coupé en morceaux et 90 g de beurre fondu), et un peu pour le moule
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1101 kJ / 263 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Carbohydrates
- 52.1 g
- Fat
- 17.8 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Brioches ourson
10h
Pain de mie
3h 20min
Boules de Berlin à la compote de pommes
3h 55 min
Baguette tradi'graines
3h 30 min
Galette des Rois à la frangipane
2h
Macarons à la mangue sans sucre
2h 30 min
Focaccia à la saucisse
1h 40 min
Brioche tressée aux cerises et zestes d'agrumes confits
5h
Pain au lait à la crème vanillée
40 min
La brioche familiale
5h
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Flan pâtissier à la vanille
13h 15min