Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto

Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto

3.9 28 évaluations
Préparation 25min
Total 1h 50min
2 portions

Ingrédients

Ricotta
  • full cream milk
    1800 g
  • white vinegar
    80 g
Pizza bases
  • cauliflower cut into small florets
    500 g
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    80 g
  • egg
    1
Pizza topping
  • olive oil for brushing
    1 tbsp
  • pear thinly sliced
    ½
  • blue cheese crumbled
    100 g
  • prosciutto thinly sliced
    150 g
  • rocket leaves
    40 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 1429.5 kcal / 6003.5 kJ
Protides 88.7 g
Lipides 85.6 g
Glucides 75.5 g
Fibre 9.4 g
Graisses saturées 46.6 g
Sodium 3499.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...