Spinach and feta muffins
TM6 TM5 TM31

Spinach and feta muffins

4.5 (88 évaluations )

Ingrédients

  • 40 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra for greasing
  • 130 g fresh English spinach
  • 40 g sun-dried tomatoes
  • 100 g yoghurt
  • 2 eggs
  • 30 g rice bran oil
  • 60 g water
  • 80 g brown rice flour (see Tips)
  • 30 g gluten free cornflour
  • 20 g buckwheat flour (see Tips)
  • 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 80 g Danish feta, cut into pieces (approx. 1 cm)

Infos nut.
par 1 portions
Calories
1151.3 kJ / 274 kcal
Protides
8.3 g
Glucides
21.9 g
Lipides
16.5 g
Graisses saturées
7.5 g
Fibre
2.7 g
Sodium
560.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives