Cauliflower flammkuchen
TM6 TM5 TM31

Cauliflower flammkuchen

4.6 (69 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g Parmesan, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 350 g cauliflower, cut into small florets (approx. 3 cm)
  • ¾ tsp salt
  • 2 eggs
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 pinches nutmeg
  • 4 tbsp sour cream
  • ½ red onion, cut into rings
  • 100 g bacon, cut into cubes
  • fresh chives or spring onions/shallots, finely sliced, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
903.5 kJ / 215.1 kcal
Protides
15.7 g
Glucides
4.4 g
Lipides
14.8 g
Graisses saturées
8.1 g
Fibre
1.6 g
Sodium
1062.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives